Om Oss

HVEM VI ER

Akershus vask spesialiserer seg på matteservice og mopputleie. Med mange års erfaring, kan vi tilby våre kunder ikke bare lav pris, men også meget god service. Fleksibilitet og mulighet til å tilpasse våre tjenester etter dine behov er hos oss en selvfølge.

HVA VI GJØR

Vi leverer store mengder med rene mopper til hele Oslo og Akershus, samt sørger for at bedrifter har rene matter til avtalt tid.

HVORDAN VI JOBBER

Vi setter stort fokus på service aspekten av våre tjenester. Ikke skal Avask kun levere rene mopper og matter, men også til avtalt tid og avtalt leveringssted.

HVORFOR MATTESERVICE?

Gulv er det første en kunde ser på for å dømme renheten av en virksomhet. Toaletter og inngangspartier er de mest klassiske klagepunktene i restauranter og barer. Matter kan brukes i flere områder der skitt samler seg naturlig, bl.a. toalettinnganger og dermed hjelpe til renheten i lokalet.

Midd og støv allergi

Mange har allergier mot støv og matter er en av de mest støvsamlende foretakene. Ukentlig renhold anbefales. Forebygg samling av støv, smuss og skitt Studier viser at omtrent 80% av smuss og støv kommer inn til bygninger gjennom døren. Med periodisk matteskift til avtalt tid, vil dine lokaler bli renere og mer hygienisk. Leiematter redusere behovet for støvsuging og manuell renhold og forlenger levetiden på mattene. Med en rimelig skiftavtale, får du rene matter levert og plassert, slik at du og dine ansatte slipper tidsbruken til renhold av dine matter.

 

DISTRIBUSJON

Vi har egne biler som dekker hele Oslo og Akershus. Våre sjåfører har lang erfaring fra distribusjon av matter og mopper. Alle biler har ekstra matter og mopper på bilen, slik at du som kunde alltid vil kunne få ekstra service ved behov. Vi kjører i Oslo – Akershus – Drammen / Buskerud – Jessheim og Sarpsborg. Det er ingen kjøretillegg i Oslo og Akershus. Har du spørsmål om vi kan levere til dine lokaler, kan du kontakte oss for en hyggelig prat.